MENIU
Misiune, viziune, valori
Misiune

Prin munca noastra dezvoltam munca celorlalti, ajutam real antreprenorii sa isi dezvolte afacerile si le oferim dincolo de contabilitate - consultanta bazata pe analiza financiara, cat si in ceea ce priveste managementul, marketingul sau strategiile de afaceri abordate.

Viziune

Firma de Conta este acea firma apropiata de antreprenorul roman de rand, implicata in mod proactiv in punerea la dispozitie de informatii relevante in luarea deciziilor de business si care arata fiecarui partener cat de mult conteaza pentru ea succesul acestuia in afaceri.

 

 

Valori
Promptitudinea
Raspundem rapid si la obiect oricarei solicitari.
Integritate
Facem ceea ce spunem, atunci cand spunem intr-un cadru agreat si in scopul dezvoltarii afacerilor partenerilor nostri pe termen lung
Echipa
Credem in oameni si in dezvoltarea acestora, de aceea recrutam atent si avem grija sa pastram in echipa noastra cei mai buni specialisti din fiecare domeniu care sa colaboreze perfect dintre ei.
Profesionalism
Ne pregatim permanent sa intelegem cifrele. Fiecare cifra spune o poveste. Povestile duc la decizii si deciziile dau nastere schimbarii; acea achimbare ce reprezinta un pas catre succes.
Comunicarea
Pastram o relatie deschisa cu partenerii nostri si suntem gata sa raspundem oricarei intrebari, astfel incat totul sa fie clar si usor de inteles.
Transparenta
Tot ceea ce facem este usor de accesat, de verificat si suntem gata sa explicam fiecare virgula.